Автори документалки про військових журналістів показали унікальні кадри Сєвєродонецька

Автори документилки про військових журналістів показали унікальні кадри Сєвєродонецька

У Києві відбувся допрем’єрний показ документального фільму «Ефект присутності» з унікальними кадрами Сєвєродонецька та інших окупованих міст.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Фільм, знятий творчим колективом Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України, автори присвятили журналістам, чиї життя обірвали російські загарбники, зокрема, своєму колезі і побратиму Олексію Чубашеву.

Учасники проекту розповіли, з якими труднощами стикнулися під час зйомок і як вдалося впоратися з цими викликами.

"Ексклюзивні кадри, відзняті журналістами ЦТРС в Бучі, Мощуні, Сєвєродонецьку, Лисичанську нікого не залишать байдужими. Багато з того, що увійшло до фільму, ще з квітня 2022 року облетіло світ, стало беззаперечним свідоцтвом про нелюдські злочини російських військових проти українського населення. Унікальні зйомки тільки-но звільнених українськими військовими міст спонукають докласти ще більше зусиль до зупинення цинічних злочинців, якими є російські окупанти.", - йдеться в повідомленні.

Документальний фільм показуватимуть в київському кінотеатрі «Жовтень». Стрічка містить доволі жорсткі кадри, тому рекомендована до перегляду особам, які досягли повноліття.

Нагадаємо, відбулась прем'єра фільму про луганських прикордонників.