Луганський Центр психічного здоров’я працює в Дніпрі

Луганський Центр психічного здоров’я працює в Дніпрі

Луганський обласний Центр психічного здоров’я відновив роботу в Дніпрі. Лікарі ведуть прийом та консультують дистанційно. 

Про це повідомила Луганська ОВА.  

«Підвищення рівня стресу серед громадян – одна із важливих проблем сьогодення. Жителі Луганщини звертаються до нас із симптомами, що виникли або загострилися внаслідок військової агресії російської федерації. Слід зазначити, що у Центрі триває постійне удосконалення системи надання послуг з охорони психічного здоров’я, спираючись на загальноукраїнські та провідні європейські тенденції», – розповів генеральний директор КНП ЛОР «Центр психічного здоров’я» Микола Овчаренко.

Заклад впроваджує національна програма психічного здоров’я та психосоціальної підтримки осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, що є ініціативою першої леді України Олени Зеленської.

Генеральний директор Центру призначає онлайн або офлайн консультування за необхідністю, відповідає на запитання підписників в соціальних мережах.

Так, останнім часом акценти закладу були зроблені на темах збереження психологічного здоров’я в умовах війни, допомоги самому собі при панічних атаках, психоосвіти батьків.

Амбулаторну психіатричну та психологічну допомогу можна отримати за адресою: м. Дніпро, вул. Будівельників, 23. 

Додаткова інформація за посиланням.

Нагадаємо, незабаром у Дніпрі запрацює філія Луганського обласного онкологічного диспансеру.