Білогорівка залишається епіцентром бойових дій, - Генштаб

Білогорівка залишається епіцентром бойових дій, - Генштаб

Підрозділи Сил оборони України протягом минулої доби, 29 березня, відбили на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках понад 60 російських атак. В епіцентрі бойових дій залишаються Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Лиманському напрямку протягом доби окупанти вели безуспішні наступальні дії в районах Стельмахівки та Виїмки. Артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Стельмахівка, Невське, Кузьмине та Білогорівка Луганської області.

Авіація Сил оборони минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ППО Повітряних Сил ЗСУ знищили російський бомбардувальник Су-24М.

Українські ракетники та артилеристи водночас уразили 3 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, станцію радіоелектронної боротьби, склад боєприпасів та 2 склади пально-мастильних матеріалів ворога.

Нагадаємо, противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському напрямку та знов намагається штурмувати Білогорівку.