На Луганщині внаслідок обстрілів жінка отримала поранення

На Луганщині внаслідок обстрілів жінка отримала поранення

Жінка отримала поранення внаслідок обстрілів з боку окупаційних військ рф Попасної.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

Жінка розповіла поліції, що це сталося у березні 2022 року.

Водночас поліцейські зареєстрували інформацію про те, що внаслідок окупаційних військ рф зруйновані та пошкоджені 6 квартир у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Попасній, а також будинки у Попасній та Білогорівці.

Також до поліції надійшло 2 повідомлення про те, що військові рф проникли до будинків у Кремінній та у Старобільському районі, звідки скоїли крадіжки телевізора, побутової техніки та гладкоствольної рушниці.

За даними фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Крім того, вони відкрили кримінальне провадження за ст. 162 Кримінального кодексу України (Порушення недоторканності житла) за фактом проникнення військових рф до квартири у Сєвєродонецьку.

Поліцейські виявили інформацію відносно 2 громадян, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань, та які співпрацюють з російськими окупаційними військами. А також встановили особи 2 громадян, які були призначені окупаційною владою рф на посади «начальників відділів мвс» так званої «лнр» у тимчасово окупованих містах Луганської області.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 4 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, на Луганщині внаслідок російських обстрілів загинув чоловік.