Поліцейські Луганщини отримали звернення про викрадення чоловіка та поранену від обстрілу жінку

Поліцейські Луганщини отримали звернення про викрадення чоловіка та поранену від обстрілу жінку

До чергової частини ГУНП в Луганській області надійшло повідомлення жінки про те, що в травні 2022 року внаслідок обстрілів з боку окупаційних військ рф в одному з селищ Сєвєродонецької міської громади був пошкоджений її приватний будинок, а вона отримала поранення.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Також надійшло 16 повідомлень про знищення та пошкодження внаслідок обстрілів окупаційними військами рф приватних будинків у Рубіжному, Попасній та селищах Борівське, Золотарівка, Воронове, а також квартир у Сєвєродонецьку, Попасній та Сосновому.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Також надійшло повідомлення про те, що в серпні 2022 року представники окупаційних військ незаконно позбавили волі 35-річного мешканця одного з населених пунктів Сєвєродонецького району.

У Гірському представники окупаційних військ проникли на територію приватного домоволодіння звідки скоїли крадіжку майна.

Поліцейські викрили 15 осіб, які підозрюються у причетності до нзф та участі у бойових діях на боці окупаційних військ рф. За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження 9 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, російські гастарбайтери переїхали з Сєвєродонецька до Рубіжного.