ЗСУ знищили артилерійські підрозділи та 2 ЗРК окупантів

ЗСУ знищили артилерійські підрозділи та 2 ЗРК окупантів

За добу ЗСУ знищили пункт управління, 4 райони зосередження живої сили, 2 артилерійських підрозділи на вогневій позиції та станцію радіоелектронної боротьби окупантів.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки росіян, а також 2 ударів по зенітно-ракетних комплексах.

Минулої доби українські Сили ППО збили 6 російських БпЛА різних типів, 3 із них - типу "Шахед". 

На Бахмутському напрямку окупанти продовжують вести наступ. Протягом минулої доби вів безуспішні наступальні дії у Бахмуті, а також у напрямку населених пунктів Іванівське та Ступочки. Від ворожих обстрілів постраждали Оріхово-Василівка, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Ступочки, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку росіяни наступальних дій не проводили. Завдали авіаудару в районі Авдіївки. Здійснив обстріли населених пунктів Новокалинове, Авдіївка, Первомайське, Нетайлове та Карлівка Донецької області.

На Мар’їнському напрямку підрозділи сил оборони відбили численні атаки противника в районі Мар’їнки. Водночас ворожих обстрілів зазнала Георгіївка Донецької області.

Нагадаємо, окупанти знов вдарили по Білогорівці з авіації.