Сєвєродонецька МВА надала 10 тисяч гривень допомоги сім’ї переселенців, в якій народилась двійня

Сєвєродонецька МВА надала 10 тисяч гривень допомоги сім’ї переселенців, в якій народилась двійня

Сєвєродонецька міська військова адміністрація забезпечила виплату матеріальної допомоги у сумі 10 000 гривень родині Радік, в якій напередодні Дня міста народилась двійня.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Таку допомогу видали відповідно до Комплексної цільової програми «Турбота» на 2023 рік, що затверджена начальником Сєвєродонецької міської ВА задля підтримки сімей, в яких народилися двійні, трійні або більше дітей.

“У сєвєродончан Тетяни та Олега Радік, які наразі мешкають у Тернополі, 26 квітня народилися двійня. Напередодні головних свят Сєвєродонецька, Дня міста та Дня хіміка, – коментує начальник Сєвєродонецької міської ВА Олександр Стрюк, – в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль сім'ю Радік привітали від військової адміністрації з народженням двійні та вручили подарунки від Сєвєродонецької міської територіальної громади”.

Нагадаємо, мешканці Луганської області з маленькими дітьми, що зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації Дніпра, можуть отримати дитяче харчування.