У Сєвєродонецьку до проблем зі щурами додалася навала кажанів

У Сєвєродонецьку до проблем зі щурами додалася навала кажанів

В окупованому Сєвєродонецьку окрім щурів та мишей, зараз з’явилася нова проблема – це кажани на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Про це в ефірі “Апостороф TV” повідомив керівник Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко.

Також він зазначив, що глобальних змін у місті останнім часом не відбулося.

“Є розуміння того, що каналізаційна система не працює, води не вистачає, електроенергії не вистачає. Більш-менш нормальна ситуація з газом. Відновлення відбувається тільки показово й не дуже зруйнованих будівель. Якоїсь системної роботи з відновлення дуже зруйнованих будинків або економічної інфраструктури, промислових підприємств – всього цього немає. Погіршується санітарно-гігієнічна ситуація”, – розповів голова Сєвєродонецької РДА.

За його словами, місцевих у Сєвєродонецьку проживає 10-15 тисяч, й приблизно стільки ж там перебуває й російських військових та колаборантів.

“Там діє окупаційна влада, вона представлена місцевими колаборантами в основному. Військових там дуже багато. Я думаю, що кількість колаборантів, гастарбайтерів з російської федерації, військових наразі, мабуть, вже більше, ніж кількість місцевих мешканців”, – сказав Власенко.

Нагадаємо, раніше Роман Власенко розповідав, що у Сєвєродонецьку не вивозиться сміття, через це у місті багато щурів та клопів.