Сєвєродончанин Дмитро Прудов розповів про недавній патріотичний мерч та анонсував нову продукцію

Сєвєродончанин Дмитро Прудов розповів про недавній патріотичний мерч та анонсував нову продукцію

Архітектор з Сєвєродонецька Дмитро Прудов нещодавно випустив нові сувеніри – брелоки з патріотичним принтом.

Він поділився з “Сєвєродонецьк онлайн”, як вирішив їх створити, чи користуються вони попитом, а також розповів про нову продукцію, яка скоро з’явиться у продажу.

“Тема з брелоками мене не дуже цікавила, бо багато такого ширужиткового є, як, наприклад, під склом видрук фотографій міст – таке може зробити кожен. А тут так вийшло, що я зараз співпрацюю з однією великою компанією, яка займається військовими шевронами з ПВХ, не тільки шевронами, у них багато продукції, я для них малюю. І мені спало на думку створити якийсь такий прикольний брелок. Я навіть сам їх не дуже полюбляю, але цей я буду точно носити – він дуже тактильний, прикольний. Як дрібниця приємний і недорогий. Є багато охочих його отримати”, – розповів він.

Відправка за кордон

Дмитро також зазначив, що його мерч все більше хочуть придбати українці, які виїхали за кордон. При чому мова йде не тільки про європейські країни, а й, наприклад, Австралію.

“Зараз є запити на відправку нашої продукції за кордон. Вони були й раніше, але ми їх боялися. Проте промоніторили це питання та з’ясували, що можна це робити нашими поштами. Тому будемо відправляти. Наразі навіть до Австралії хочуть партію достатньо велику замовити. Наша діаспора там трошки є. І це реально, тому найближчим часом відправимо. Інтерес за кордон дуже великий”, – сказав сєвєродончанин.

Він поділився, що декілька разів українці, які їхали за кордон, брали продукцію, як сувеніри на подарунки. Потім присилали фотографії та розказували, що у людей були щирі емоції й що їм було дуже приємно отримати нагадування про домівку.

Анонс нової продукції

Дмитро зізнався, що готує до випуску нову продукцію. Він точно не сказав, що це буде, проте припустив, що людям вона дуже сподобається.

“Я поки не буду розкривати усі карти, але є “розривна” ідея. Це буде вже навіть не те, щоб мерч, не одяг, не аксесуари, а це буде сувенірна фішка. Я думаю, що це дуже зачепить серденька наших людей. Якщо навіть наші брелоки та пахучки зачепили, то думаю, це дуже сподобається. Зараз ми вже розробляємо та тестуємо, скажімо так, пілотні версії. Буде круто, спостерігайте. Якщо футболки та брелоки багато хто робив, то такого ще не робили. Для цього необхідні певні знання, технології. Це буде прикольно”, – поділився архітектор.

Нові принти

Дмитро анонсував також нові принти. За його словами, окрім тих, що вже є, поступово з’являтимуться й інші.

“Щодо брелоків може хтось скаже, що ми вже заюзали цю тему “Сєвєродонецьк – це руський п…ець”, але якраз брелоком ми, мабуть, її закриємо. Буде така тріада з цим принтом: футболки, пахучки й брелоки. Є й інші ідеї стосовно принтів, будемо рухатись далі”, – розповів він.

Також для мерча наразі створюють окрему сторінку в Instagram, бо раніше Дмитро Прудов рекламував та афішував її з власної. Він жартує, що так люди можуть забути, що в першу чергу він – архітектор.

Нагадаємо, раніше Дмитро Прудов створив футболки на патріотичну тематику, після цього з такими з принтами він випустив ароматизатори для авто та брелоки.