Гайдай вважає, що “зазомбованість” населення на окупованій Луганщині дасть результати на осінніх “виборах” (ВІДЕО)

Гайдай вважає, що “зазомбованість” населення на окупованій Луганщині дасть результати на осінніх “виборах” (ВІДЕО)

Росіянам, яким не сподобалися результати референдуму” на окупованих територіях восени минулого року, вдасться покращити статистику на майбутніх “місцевих виборах”.

Таку думку в ефірі Еcпресо.TV висловив ексочільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, величезний відсоток людей, які опинилися під окупацією з 14-го року, “вже повністю зазомбовані”.

Гайдай нагадав, що  за час його каденції у “відносно мирні” 2020-21 роки українські правоохоронці знешкоджували на Луганщині диверсійні групи, в складі яких була молодь 20-22 років. Тобто, це люди, які опинилися в окупації ще підлітками.

“Які якраз прийшли нас вбивати, по великому рахунку. Тому що готувались дві диверсії: одна - це підрив військового шпиталю, друга - підрив величезних цистерн з аміаком”, - зауважив він.

Ексочільник ЛОВА погодився зі ствердженням, що росіянам вдасться досягти гарних результатів на “виборах”, які пройдуть на окупованих територіях  у вересні.

“Я думаю, що, на жаль, вдасться. Тому що, все ж таки, ніякої демократії там нема. Волевиявлення так само. Люди не мають можливості свою думку говорити. Сарафанне радіо, і те не дуже працює, тому що люди просто побоюються власних сусідів. Бо, на жаль, є такі, які чи за гроші, чи вже реально зомбовані, але здають один одного”, - зауважив Гайдай.

Нагадаємо, готуючись до «виборів», на окупованій Луганщині почали примусово звільняти колаборантів.