Данілов про атаки на Москву: "Хай вони постраждають і побачать, що таке війна"

Данілов про атаки на Москву: "Хай вони постраждають і побачать, що таке війна"

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що атаки безпілотників на Москву - це справа справедливості, бо росіяни мають також страждати від війни, яку розв'язала рф.

Про це він сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Якщо наші діти, наші жінки, літні люди мають перебувати в укриттях, то чому росіяни мають себе спокійно почувати у своїй домівках, у своїх квартирах у місті Москва, звідки ухвалюються всі ці рішення, звідки ці божевільні ухвалили рішення напасти на нашу країну? Це ж про справедливість, до речі. Війна – це завжди про справедливість. І Господь все розставить на свої місця. І не тільки наші діти мають страждати, наші люди мають страждати. Хай вони постраждають так само, побачать, що таке війна", - сказав Данілов.

Він нагадав, що росіяни думали, що "війна ніколи не прийде в їх домівки".

"Вона прийшла 24 лютого, коли їх божевільний фюрер вирішив максимально активно напасти на нашу країну", - додав Данілов.

Нагадаємо, атаки безпілотників на Москву відбуваються майже щоночі, також БПЛА атакують й інші міста та регіони росії.

У ніч проти 25 серпня вибухи лунали у Калузькій області, про вибухи повідомляли також жителі Тульської та Московської областей, аеропорти Внуково та Домодєдово рано вранці припиняли авіасполучення. 24 серпня безпілотник знову влучив у вежу “Москва-Сіті”, у п'ятиповерхівках в цьому районі були вибиті вікна.

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян повідомила, що один з безпілотників, які атакували Москву і Підмосков'я вранці, 21 серпня, впав неподалік від її будинку.