Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"

Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"


Релокований сєвєродонецький ресторан "The Puzo Pub", який так любили містяни, ось вже близько року працює у Києві. Команда довго вирішувала, чи залишати стару назву, чи розпочати нову сторінку. Не менш ретельно обирала місто. У жовтні минулого року заклад відчинив свої двері для гостей і весь чай час працює, попри все.

Як релокували бізнес, які звичні луганчанам страви можна побачити в меню та про плани на розширення “Сєвєродонецьк онлайн” розповів один з власників "The Puzo Pub" Євген Карабанов.

Врятували частину обладнання

У Сєвєродонецьку "The Puzo Pub" розвивався вісім років - допоки 2022-й рік все не змінив.

“Я все життя жив у Сєвєродонецьку й виїхав з цього чудового міста тільки у 2022 році через наших дурних сусідів”, — говорить співвласник ресторану Євген Карабанов.

Спочатку він з родиною евакуювалися самі, а з часом дізналися про програму релокації бізнесу та вирішили скористатися нею

“Коли ми виїхали з Сєвєродонецька, то жили під Дніпром. Вірили, що швидко повернемося. Але все вийшло не так. Потім я зрозумів, що є можливість врятувати обладнання, дізнався, що є люди, яким цим займаються — ризикуючи собою, їздять автівками”, — каже Євген.

Він додає, що процес був дуже нелегким, бо необхідно було багато чого продумати.

“Частину вивезли, але в порівнянні з тим, що ми заробили, й в порівнянні з тим, що ми нажили протягом всього життя та існування "The Puzo Pub", звичайно, це дрібниці. Все основне залишилось безпосередньо в Сєвєродонецьку. Але це надихнуло й допомогло. Те обладнання, яке ми врятували, вплинуло на те, що ми змогли відкритися в Києві. Було багато тонкощів, моментів, різних неприємностей”, - розповідає ресторатор.

The Puzo Pub

"The Puzo Pub"

До всього додалося ще й те, що Євген з родиною потрапили в аварію. Тим часом обладнання вже вивезли, машини простоювали близько місяця. Потрібно було оперативно шукати приміщення та розбиратися із проблемами.

“Знаходячись в Олександрії, ми потрапили в аварію з сім'єю. Там провели понад місяць у лікарні. Потім ми там з дружиною орендували житло, жили, але час йшов, а машини з обладнанням стояли в Дніпрі й потрібно було все це рятувати, звільняти вантажівки. І все це потрібно було оплатити. Відповідно ми почали думати, куди ми хочемо виїхати. Довго думали, різні варіанти розглядали: Хмельницький, Черкаси. Зупинилася на Києві, бо це місто ми хоч трішки знали — приїжджали сюди відпочивати, до друзів”, - ділиться Євген.

А коли родина приїхала в Київ, почала шукати приміщення.

The Puzo Pub

"The Puzo Pub"

“І не тільки під ресторан, а й склад. Знайшли рієлторку, яка допомогла з різними варіантами. Саме це приміщення, де ми зараз стоїмо, нам сподобалося по певних критеріях кухні. І територія тут сподобалася, дуже зелена”, - каже бізнесмен.

І так в жовтні 2022 року ресторан "The Puzo Pub" відкрився на лівому березі столиці України.

“Наразі в пошуках ще одного приміщення. Хочемо щось масштабніше відкрити — "The Puzo Pub", який буде схожий на той, що був в Сєвєродонецьку по посадці та різноманіттю залів. Тут у нас цього нічого немає. Невелике приміщення 170 м² на 60 посадкових місць. Але проте воно нас годує. Ми живемо. "The Puzo Pub" продовжує свою історію”, — говорить Євген.

"The Puzo Pub"

"The Puzo Pub"

За лаштунками всі свої

“З Сєвєродонецька зараз в Києві працюють семеро людей. Звичайно, більшість роз'їхалася хто куди, але так приємно, коли поруч свої люди. Круто, що разом розвивають ресторан ті, на кого можна покластися”, — говорить Євген.

The Puzo Pub

Команда "The Puzo Pub"

Дизайн "The Puzo Pub" традиційно робив Дмитро Прудов.

“Дизайн робив мій друг Дмитро Прудов, з яким ми познайомилися в Сєвєродонецьку. Він свій перший проєкт втілив саме з "The Puzo Pub" і надалі став дуже популярним дизайнером. Дмитро зараз також проживає в Києві. Він намалював нам проєкт”, - розповів Євген.

The Puzo Pub

"The Puzo Pub"

Але він вагався, чи зберігати назву з Сєвєродонецька.

“У нас була розмова, чи залишати назву "The Puzo Pub". Я в це не вірив, думав, що з цього приміщення не вийде ніякого "The Puzo Pub", що це буде кафешка чи щось таке. Але всі наполегливо переконували, дружина наполягла, Дмитро сказав: "Ти не вигадуй. "The Puzo Pub" має існувати, має йти вперед!" Потім, коли він вже почав малювати приміщення, домовленість була така, що з кожного залу беремо потрішки”, - каже ресторатор.

The Puzo Pub

"The Puzo Pub"

Він говорить, що ідеально втілити все, що хотілося, не вийшло, але той дух звичного всім сєвєродончанам місця вдалося передати.

“З усім тим, тут наші мавпочки, які були в кальян-залі. Також тут є куточок типу крафтового залу, який був в Сєвєродонецьку. Зараз тут теж трохи всього звідти. Такі ж меблі, ті ж люстри, ті ж вентилятори, телевізори, столи, дивани, стільці. Це все з Сєвєродонецька і, відповідно, це відчувається”, - ділиться чоловік.

За цей час, за його словами, багато людей приїхали та відвідали заклад.

“Нам було нереально приємно. Я чітко зрозумів, що "The Puzo Pub" є і буде, і ми будемо над ним працювати!” — розповідає Євген.

Максимально зберегли меню

“У більшості випадків ми відштовхнулися від нашого меню, яке було в Сєвєродонецьку. Звичайно, ми вводимо поправки, вводимо новинки, як і має бути. У нас є шеф-кухар з Києва. Він дуже крутий хлопець. Я вдячний, що доля нас з ним звела. Він дуже талановитий, вносить свої корективи. Я також наполягаю десь на своєму. Я за освітою кухар-кондитер, інженер-технолог харчового виробництва, тому смак і те, що потрібно споживачу, я відчуваю і розумію”, — говорить Євген.

The Puzo Pub меню

Меню

Він також додає, що меню абсолютно різноманітне. Є американська, мексиканська, європейська, українська кухні.

“Стейки, піци, бургери, тако, салати — тобто максимальні різні напрями для наших гостей, щоб людина, прийшовши сюди, обрала все, чого душа забажає. Є і наливки українського виробника. Також є інші напої: міцні, слабоалкогольні, пиво. Є величезний асортимент позицій топових пивоварень не лише України, а й іноземних. На Луганщині, вважаю, у нас був найкращий асортимент і вибір пива, тут теж він є, хоча зменшений, але є досить гідний. Просто потрібно прийти до нас, спробувати й зрозуміти. Ми підкажемо”, - закликає Євген.

меню The Puzo Pub

Меню

Він зазначив, що життя продовжується і треба йти вперед

Євген Карабанов

Євген Карабанов

“Життя продовжується, попри все. Хоч ми стали безхатьками, втративши все, що в нас було, все, що ми заробили за все своє життя, до чого прагнули, взагалі заради чого жили, в один момент. Все просто через одну чокнуту людину, через наших неадекватних сусідів, ми втратили та були вимушені виїхати. Ми зіштовхнулися з певними труднощами. Через які можна опустити руки, можуть зникнути ідеї, бажання що-небудь робити далі. Хочу всім сказати, життя продовжується. Життя прекрасне. Всім бажаю дивитися лише вперед, лише з хорошими думками, з чистою головою і все вдасться”, - впевнений Євген.

Релокований ресторан "The Puzo Pub" з Сєвєродонецька знаходиться за адресою:
Київ, ЖК Comfort Town, Регенераторна 4/14
+38 (095) 5605111

Нагадаємо, 7 жовтня минулого року у Києві відчинив свої двері улюблений багатьма сєвєродончанами заклад «The Puzo Pub».

Текст - Марина Терещенко

Відео та фото - Олександр Млєков

Галерея зображень

Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"
Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"
Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"
Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"
Співвласник "The Puzo Pub" Євген Карабанов про роботу у Києві: "Життя продовжується"