Поліція відкрила провадження проти фітнес-тренера, який плюнув і назвав "придурком" ветерана війни

Поліція відкрила провадження проти фітнес-тренера, який плюнув і назвав "придурком" ветерана війни

На Полтавщині поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство" проти фітнес-тренера, який систематично ображав військових.

Як повідомляють у поліції Полтавської області, вирішується питання повідомлення йому про підозру.

"Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські Полтави виявили кілька відео, на яких місцевий чоловік словесно ображає та принижує українських військових, які в однострої виконували свої обов'язки в обласному центрі. Наразі особа правопорушника встановлена", - кажуть у поліції. 

За даними видання "Полтавщина", йдеться про блогера і фітнес-тренера Романа Заволоку, який знаходив на вулиці працівників військкомату, що роздавали повістки, ображав їх і знімав розмову на відео.

"Зокрема він плюнув і назвав "придурком" ветерана війни Олександра Мацька, який хотів вручити йому повістку. На товариша Романа Заволоки, який також ображав військових, кримінальне провадження не відкривали", - зазначає видання.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала двох сестер, які на День незалежності влаштували танці на могилах військових. За скоєне їм загрожує до 5 років позбавлення волі.