Внаслідок російських обстрілів у Невському чоловік отримав поранення, зруйновані будинки

Внаслідок російських обстрілів у Невському чоловік отримав поранення, зруйновані будинки

На Луганщині окупанти зосередили артилерійські обстріли на населених пунктах. За учора тільки по Невському росіяни вдарили 22 рази, внаслідок чого зруйновані будинки. Також отримав поранення місцевий мешканець.

Про це в ефірі “Першого” повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор.

“Лише за вчора було 22 обстріли самого селища Невського, один наш громадянин був поранений, дякувати Богу, легко, відмовився від евакуації. Але будинок його знищений і ще ряд будинків. Сьогодні вже вісім обстрілів по населених пунктах, по шляхах забезпечення, тобто ворог просто знищує територію”, – сказав він.

За його словами, весь минулий тиждень ворог дуже тиснув, але українські військові відбили всі атаки й завдали окупантам значних втрат. Саме тому росіяни зосередилися на артилерійських та авіаційних обстрілах.

“В деяких місцях наші бійці просувалися на більш вигідні позиції, ставали й наносили ворогу ураження. За рахунок злагоджених дій наших військ було нанесене значне ураження й ворог поніс важкі втрати, тому зараз, напевно, перегруповується й зосередився на артилерійських і авіаційних обстрілах. Дуже багато обстрілів, в тому числі й за останній тиждень саме по населених пунктах. Б’є і по Твердохлібовому, і по Надії, і по Новоєгорівці, Білогорівці, Кремінському та Серебрянському лісництвах”, – розповів Лисогор.

Нагадаємо, 39 разів ворог відкривав вогонь по деокупованих територіях Луганщини минулої доби, 30 серпня.