Окупанти ускладнили отримання документів та пенсій у Рубіжному: ЛОВА

Окупанти ускладнили отримання документів та пенсій у Рубіжному: ЛОВА

У Рубіжному розтягнули на місяці черги на отримання російських документів та пенсії. Виплати за зруйноване житло на окупованій Луганщині відбуватимуться через кредитну організацію. 

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

У Рубіжному окупанти та колаборанти не змогли до початку «перших виборів» паспортизувати населення. Його у місті залишилося менше ніж 15 тисяч.

«Жадібність місцевої окупаційної адміністрації, яка не схотіла розширити штат та, відповідно, видатки, призвела до того, що сьогодні, наприклад, можна отримати талон для подачі документів лише на січень. Тобто чекати першої появи у паспортному столі доведеться ще понад чотири місяці», - повідомили в обласній адміністрації.

У ЛОВА додали, що та ж сама ситуація в місті з пенсійним забезпеченням: черга на переоформлення розписана вже майже на рік.

Також повідомляється, що виплати за зруйноване житло на території самопроголошеної «лнр» відбуватимуться через кредитну організацію. Вона працюватиме відповідно до умов договорів, укладених між одержувачами та кредитною організацією.

«Грошей на компенсацію зруйнованого житла в окупантів немає, тому «уряд лнр» вирішив відвести тиск, викликаний невдоволенням населення, від окупаційних органів влади», - зазначили у ЛОВА.

Нагадаємо, в окупованому Рубіжному окупанти демонтують котельні. Багато де у місті залишаються тіла людей.