Головного «митника» «лнр» підірвали у власному будинку

Головного «митника» «лнр» підірвали у власному будинку

У самопроголошеній «лнр» разом із власником підірвали будинок Юрія Афанасєвського, який очолював «государственный таможенный комитет».

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

«Черговий колаборант не виправдав сподівань росіян. За дивним збігом обставин, ще один вибух. Рік тому таким чином прибрали прокурора Горенка у власному кабінеті. У травні важко поранили міністра внутрішніх справ Корнета, який у робочий час чомусь опинився в барбершопі. І от тепер, коли росія гарантувала безпечне проведення виборів, не витримав будинок Афанас’євського разом із його власником. Останній, щоправда, ще тримається», - написав Лисогор.

Голова ОВА зауважив, що ще минулоріч у «лнр» «на папері спростили митний контроль між регіоном та росією».

«Зраділи всі, доки кожен не опинився на кордоні, де побачив довжелезні черги і ретельні обшуки всіх, хто намагається перетнути його. Фінансові потоки росія звикла контролювати самостійно – без посередників. Це розуміють у самій рф, знають у всьому світі, ніяк не дійде тільки до колаборантів», - прокоментував подію Лисогор.

За інформацією “Громадського”, Юрія Афанас’євського на території тимчасово окупованої Луганської області підірвали співробітники Служби безпеки України. Афанасьєвський отримав численні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває в реанімації у важкому стані.

Нагадаємо, в травні у Луганську підірвали тимчасово виконуючого обов'язки "міністра внутрішніх справ" "лнр".