Росія атакувала Україну ракетами і безпілотниками: є 10 прильотів, одна людина загинула

Росія атакувала Україну ракетами і безпілотниками: є 10 прильотів, одна людина загинула

Вночі і вранці, 6 вересня, росія атакувала Україну ракетами і безпілотниками. Усього росіяни запустили вісім ракет і 25 "шахедів" з різних напрямків. ППО вдалося збити тільки 15 безпілотників.

Як повідомляють Повітряні сили, усього зафіксовано 33 ворожі цілі.

А саме: сім ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55, випущені з дев'яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс із району Енгельса; одну балістичну ракету “Іскандер-М”; і 25 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” з південно-східного та південного напрямків (Приморсько-Ахтарськ, Чауда).

Знищено 23 повітряні цілі: сім крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; одну балістичну ракету “Іскандер-М” і 15 "шахедів".

Керівник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що усі "шахеди" протягом майже трьох годин атакували Ізмаїльський район.

"На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення, помер у лікарні. У кількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства", - зазначив він.

Ракетами армія рф атакувала Київ і область. За даними КМВА, усі ворожі цілі, які рухалися в напрямку столиці були знищені силами і засобами ППО: "У Києві без жертв та руйнувань". 

Водночас у Київській області рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів.

ДСНС повідомила, що вони ліквідували загорання на території торгівельного підприємства, що виникло внаслідок падіння уламків ворожої ракети. Жертв і потерпілих не виявили.