На Луганщині окупанти під час “виборів” переписували дані чоловіків, яких можна мобілізувати, – Лисогор

На Луганщині окупанти під час “виборів” переписували дані чоловіків, яких можна мобілізувати, – Лисогор

Під час поквартирного обходу члени виборчих окупаційних комісій та російські військові уточнювали місце знаходження чоловіків, яких можна мобілізувати.

Про це в ефірі марафону “Єдині новини” повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор.

“Тут у них системність є повна. Військові й поліцейські, які ходили разом з виборчими комісіями, переписали усіх, хто є, у тому числі також й на екстериторіальних дільницях на території рф, де проходили вибори на тих 380 дільницях ще 2-3-4 числа. Так само були координати переписані: де, хто знаходиться. Й зараз під військову мобілізацію вони (заберуть - ред.) тих наших зрадників, які втекли в росію, тих людей, яких вони ще не змогли мобілізувати на Луганщині”, – сказав він.

Лисогор також зазначив, що він не здивований такими діями окупантів. За його думкою, після “виборів” мобілізація продовжиться повним ходом.

Нагадаємо, раніше Артем Лисогор казав про те, що окупанти завищили показники явки та результатів “виборів” на окупованій Луганщині.

Також повідомлялося, що після підрахунку голосів у самопроголошеній "лнр" очікують чергової хвилі примусової мобілізації.