У ЛОВА розповіли, скільки ЦНАПів Луганщини відновили роботу

У ЛОВА розповіли, скільки ЦНАПів Луганщини відновили роботу

У Луганській області до повномасштабного російського вторгнення діяли 23 Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи). Станом на 1 вересня відновили роботу 12 ЦНАПів у різних містах України.

Про це повідомляє Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської ОВА.

Відтепер працюють Лисичанський, Сєвєродонецький, Рубіжанський, Гірський, Кремінський, Попаснянський, Старобільський, Щастинський, Білокуракинський, Білолуцький, Марківський, Новопсковський ЦНАПи та їх 18 віддалених робочих місць адміністраторів у 25 гуманітарних хабах, за місцем розташування військових адміністрацій (1) та в консультативному центрі (1).

ЦНАПи надають послуги у містах: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Обухів, Одеса, Полтава, Рівне, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Корсунь-Шевченківський (Черкаська область) та селі Богданівка (Дніпропетровська область).

З початку року через ЦНАП надали 4 394 адміністративні послуги та 78 846 консультацій.

Працівники ЦНАП опрацювали 7 779 інформаційних повідомлень про пошкоджене та знищене майно в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна.

У ЦНАПах надається від 1 виду адміністративних послуг (Щастинський, Новопсковський) до 15 (Білокуракинський).

Інформацію про перелік ЦНАП, що відновили діяльність, адміністративні послуги, які надаються в них та контактні дані можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, у Лисичанському ЦНАПі в Дніпрі облаштовано два місця самообслуговування.