Росіянину соромно розмовляти з мешканцями Сєвєродонецька, які питають, від чого їх "звільнили" (ВІДЕО)

Росіянину соромно розмовляти з мешканцями Сєвєродонецька, які питають, від чого їх "звільнили" (ВІДЕО)

Російський активіст, який привозив картоплю в окупований Сєвєродонецьк, розповів, що йому соромно перед місцевим населенням.

Про це він говорив на камери біля будівлі суду, в якому відбулося засідання щодо терориста Ігоря Гіркіна, пишуть росзмі.

Він сказав, що йому нема чого відповісти мешканцям Сєвєродонецька, які запитують у росіян, від чого їх “звільнили”.

“Приїжджаєш до Сєверодонецька... Підходять бабусі й запитують: "Синку, ви нас приєднали, ви нас звільнили... Від чого? Скажіть! Від їжі? Від води? Від електрики? Від чого ви нас звільнили?" А мені нічого відповісти, нам соромно!” — сказав чоловік.

Серед іншого він зазначив, що “смутні часи вже настали” і що треба було слухати Гіркіна, який закликав окуповувати Київ ще у 2014 році.

Що відомо про цього росіянина

Чоловік є російським блогером, “волонтером” та прихильником терориста Гіркіна.

Нагадаємо, раніше він показав, як привіз картоплю в окупований Сєвєродонецьк, та які черги за нею були.

На відео він запевняв, що людям нема чого їсти.

Також “волонтер” розповів, що оформити пенсію вкрай важко, робиться це не у Сєвєродонецьку: “За моєю спиною Сєвєродонецьк. Машин немає. У людей немає ані соціальної допомоги як такої. У пенсіонерів оформлюються пенсії. Але вони оформлюються вкрай важко. Для цього треба виїжджати… Для цього треба отримати пропуск. На бензин грошей немає. Це ціла історія… Зарплат немає, роботи немає”.