Окупанти не святкуватимуть вигаданий День возз’єднання на Луганщині через страх

 Окупанти не святкуватимуть вигаданий День возз’єднання на Луганщині через страх

Проведення масових розважальних заходів у самопроголошеній «лнр» до припинення бойових дій не планується.

Про це повідомляють окупаційні змі.

«Поки що, на жаль, не дозволяє оперативна обстановка», - повідомив самопроголошений «міністр культури» »лнр» Дмитро Сидоров.

30 вересня, у День возз'єднання самопроголошених «лнр», днр», Херсонської та Запорізької областей, також жодних масових заходів та концертів не буде.

Раніше голова Луганської ОВА Артем Лисогор прокоментував вигадане свято.

«На болотах з’явилась нова «пам’ятна дата». Держава-терорист відзначатиме окупацію нашої землі. 30 вересня вважатимуть «днем об’єднання» «лнр», «днр», Запорізької та Херсонської області з росією, - такий «закон» прийняла дума рф. Вони називають окупацію – «об’єднанням». Вторгнення – «історичною спільністю». Фальсифікацію та «вибори» під прицілами зброї – «волевиявленням мільйонів». Зруйновані життя, будинки та цілі міста – ось така «єдність» у росіян. Вони забрали мир та спокій у наших людей, а тепер намагають стрети нашу національну самоідентичність. Такі «дати» демонструють лише цинізм та жорстокість ворога», - вважає Лисогор.

Нагадаємо, понад мільйон примірників російських книжок завезуть до бібліотек “лнр”. Українські книжки визнали екстремістськими та вилучили.