За внесок у безпеку та оборону України нагородили рятувальників з Луганщини

За внесок у безпеку та оборону України нагородили рятувальників з Луганщини

З нагоди Дня захисників та захисниць України луганські рятувальники отримали державні та відомчі нагороди, а також чергові спеціальні звання.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Луганській області.

За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки й оборони України, зразкове виконання службового обов’язку в умовах воєнного стану медаллю «Відзнака Ради національної безпеки й оборони України» III ступеня нагородили полковника служби цивільного захисту, начальника управління реагування на надзвичайні ситуації Головного управління Олексія Ковтуна.

Полковника служби цивільного захисту, начальника оперативно-координаційного центру Головного управління Сергія Величко за мужність і відвагу, виявлені під час виконання службових обов’язків, надання допомоги цивільному населенню під час ведення бойових дій наказом ДСНС України нагородили нагрудним знаком «Знак Пошани».

Перше спеціальне звання середнього начальницького складу - лейтенант і молодший лейтенант служби ЦЗ - отримали два рятувальники.

За мужність і відвагу, виявлені під час виконання службових обов’язків, а також за сприяння Службі безпеки України у вирішенні покладених на неї завдань і значний особистий внесок у справу утвердження та зміцнення державної безпеки подякою від ДСНС і грамотами Головного управління нагородили сім осіб особового складу.

Нагадаємо, п’ятьом співробітникам ДСНС з Луганського гарнізону вручили державні нагороди.