Луганські спортсменки вибороли золоті медалі та встановили рекорди на чемпіонаті України з важкої атлетики

Луганські спортсменки вибороли золоті медалі та встановили рекорди на чемпіонаті України з важкої атлетики

На чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів та молоді збірна команда Луганської області серед юніорок посіла 2 місце, а команда дівчат серед молоді до 23 років – перше.

Про це повідомляє Федерація важкої атлетики Луганської області.

У ваговій категорії 64 кг серед юніорів Ангеліна Селіванова зупинилася за крок до п'єдесталу. У ривку вона посіла 4 місце з результатом 74 кг, у поштовху 5 місце з результатом 90 кг, у сумі двоборства 164 кг – 4 місце.

У ваговій категорії до 81 кг серед молоді Тетяна Андріященко виборола три золоті нагороди. Вона виконала ривок 76 кг, поштовх 97 кг, сума двоборства – 173 кг.

У ваговій категорії +87 кг серед юніорів Ганна Калашник також виборола три золоті медалі: ривок 94 кг, поштовх 120 кг, сума двоборства 214 кг. Ганна Калашник установила три рекорди України в ривку 94 кг, у поштовху 120 кг, у сумі двоборства – 214 кг.

Змагання відбуваються у Коломиї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що луганська важкоатлетка Тетяна Буднікова здобула три золоті нагороди та встановила національний рекорд на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів та молоді до 20 років.