Мешканцям деокупованих населених пунктів Луганщини привезли хліб та буржуйки (ВІДЕО)

Мешканцям деокупованих населених пунктів Луганщини привезли хліб та буржуйки (ВІДЕО)

Поліцейські Луганщини доставили жителям Невського, Макіївки, Греківки та Новолюбівки хліб та буржуйки для обігріву від Красноріченської територіальної громади.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

За інформацією, деокуповані села Луганщини майже спорожніли – багато мешканців виїхало на більш безпечну територію, проте залишилися здебільшого літні люди, які попри небезпеку не наважилися евакуюватися, а натомість пристосовуються до нових страшних реалій. За словами керівника луганської поліції Олега Григорова, на деокупованих територіях знаходиться близько 90 людей.

Поліцейські щотижня приїжджають в деокуповані населені пункти. Вони привозять гуманітарну допомогу та фіксують наслідки воєнних злочинів окупантів.

Роздаючи допомогу, співробітники поліції спілкуються з місцевими мешканцями: розпитують, як їх справи, дізнаються про потреби й вмовляють евакуюватися до більш безпечних регіонів.

Нагадаємо, вранці керівник Луганської ОВА Артем Лисогор повідомляв, що росіяни минулої доби сім разів атакували в районі Маківки. Поліція евакуювала звідти чотирьох місцевих жителів.