По Невському нанесено чотири удари авіабомбами КАБ-500, - Лисогор

По Невському нанесено чотири удари авіабомбами КАБ-500, - Лисогор

 

По Невському росіяни завдали чотири авіаудари, ворог продовжує штурми поблизу Макіївки. Із Невського та Макіївки погодилися на евакуацію четверо чоловіків та жінок.

Про це повідомляє Луганська ОВА. 

Росіяни продовжують штурмувати територію поблизу Макіївки. Сили оборони відбили там ще чотири атаки ворога.

Противник завдав авіаційних та артилерійських ударів неподалік Білогорівки та Невського.

«По Невському нанесено чотири удари авіабомбами КАБ-500. Вибухи сталися на території приватних домоволодінь. Пошкоджені вікна та дахи декількох будинків. На околиці населеного пункту зафіксовано ще 12 вибухів внаслідок артилерійського вогню з боку росіян», – уточнив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Водночас жителі погоджуються на евакуацію.

«Жителі звільнених сіл не витримують постійних ворожих обстрілів і поступово вирішують виїжджати. Вчора ми допомогли ще чотирьом. Це 62-річний чоловік та 44-річна жінка з Макіївки, яких евакуювали луганські поліцейські. А також 57-річний та 55-річна жителі Невського, які скористалися допомогою БО «Елефонд». У разі звернення громадян, які врятувалися з деокупованих територій у безпечні регіони, про допомогу, процес вирішення їхніх питань супроводжує Красноріченська військова адміністрація», – наголосив Лисогор.

Нагадаємо, з Макіївки поліцейські евакуювали ще двох людей.