Луганщина втратила на фронті ще двох захисників

Луганщина втратила на фронті ще двох захисників

Загинули військовослужбовці Олександр Борзило та Євген Кравцов зі Сватівщини.

Про загибель 32-річного Олександра у соцмережі повідомила його сестра Інна Борзило.

«Коли ворог окупував наше рідне Сватове, йому з дядьком вдалося виїхати, а вже за кілька днів окупанти прийшли до нас в хату, мали списки, де мешкають ветерани. Вже за кілька тижнів Сашко пішов добровольцем до військкомату, дуже хотів звільнити рідний дім», - написала вона.

Олександр - старший сержант ДШВ. Він воював у складі 65 ОМБр.

«Мав 26 виходів з ДРГ та був у найпекельніших точках», - розповіла сестра загиблого.

На фронті чоловік отримав поранення, під час лікування в госпіталі познайомився з дівчиною та одружився, а потім знову пішов воювати.

«Фартовий, заговорений», - казали на Сашка, адже важко 1,5 року втриматися, коли ти у ДШВ. Та фарт скінчився, коли ворожий снаряд поцілив точнісінько у бліндаж. Ми все ще чекаємо, коли буде можливим повернути нам Сашка, аби тіло його та душа спочили з миром», - написала Інна.

Сватівська райдержадміністрація повідомила про загибель ще одного захисника - Євгена Кравцова. Він був родом з Білокуракиного.

«Сватівщина втрачає найкращих... Віддав життя за Україну білокуракинець Євген Кравцов. У 2014 році у свої 18 років пішовши добровольцем до лав ЗСУ. Життя віддав за свободу України. Був гідним сином країни й прикладом для всіх нас», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, від отриманих на фронті важких поранень помер військовий з Луганщини Олександр Лондарь.