Рубіжанська МВА шукає кандидатури до складу комісії, яка надаватиме компенсації за пошкоджене житло

Рубіжанська МВА шукає кандидатури до складу комісії, яка надаватиме компенсації за пошкоджене житло

Рубіжанська міська військова адміністрація почала прийняття заяв про висунення кандидатур від громадськості до складу Комісії щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна.

Про це повідомляє Рубіжанська МВА.

За інформацією, Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Рубіжанської міської територіальної громади утворена розпорядженням начальника Рубіжанської міської військової адміністрації № 270 від 23.10.2023.

Наразі МВА формує персональний склад Комісії та відповідно до вимог п. 7 Порядку надання компенсації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 (зі змінами), оголосила про початок прийняття заяв про висунення кандидатур від громадськості.

“Кандидатури від громадськості можуть висуватися міжнародними та громадськими організаціями, в тому числі антикорупційними”, - зазначається у повідомленні.

Заяви Рубіжанська МВА приймає на адресу електронної пошти: office@rmva.gov.ua у довільній формі. Документ має містити прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також відомості про заявника (для міжнародної чи громадської організації):

  • найменування;
  • напрями діяльності;
  • код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);
  • місцеперебування;
  • контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти).

“Згідно з пунктом 7 Порядку надання компенсації висунення кандидатур до складу Комісії здійснюється протягом п’яти робочих днів з 23.10.2023”, - наголосили в МВА.

Нагадаємо, уряд затвердив правила створення комісій з розгляду питань компенсації за знищене житло.