У Кремінських гумхабах луганським ВПО з дітьми видають допомогу від «Клубу Добродіїв»

У Кремінських гумхабах луганським ВПО з дітьми видають допомогу від «Клубу Добродіїв»

У Кремінських гуманітарних хабах триває видача допомоги від благодійного фонду «Клуб Добродіїв», орієнтована на родини-ВПО з Луганщини, в яких виховуються діти до 17 років.

Про це повідомляє Кремінська міська рада.

Минулого тижня у Рівному, Києві та Дніпрі в рамках співпраці з БФ видали майже 200 продуктових наборів та близько 400 рюкзаків і теплих речей.

У Рівному також фасували продуктові набори від держави, видавали дитячу суміш. ВПО у хабі приймали фахівці МВА.

У столиці видавали продукти, вживаний одяг та іграшки з Європи, внутрішньо переміщених осіб безкоштовно консультували терапевт, педіатр, фахівець із відновлення та започаткування бізнесу, психологи.

У Дніпровському гуманітарному хабі, крім продуктів і допомоги від «Клубу добродіїв», видавали дитячі підгузки та вологі серветки від IRC, завершилася видача наборів гігієни від ACF. Відвідувачів консультували фахівець Пенсійного фонду України, центру зайнятості, юристи, лікарі, медичні сестри, адміністратори ЦНАПів. Культурні послуги надавали дітям (ігротека «Грай та розвивайся», урок з розвитку мовлення та декоратвино-вжиткової студії «Чудова майстерня»).

У Луцьку роздали продуктові набори від держави, вживаний одяг, ВПО приймали психолог і терапевт.

В Андрушівці видали продукти, одяг, відбувся книгообмін «Буккросинг».

У хабах та в телефонному режимі спеціалісти Кремінської міської військової адміністрації щодня надають консультації внутрішньо переміщеним особам з питань компенсації за пошкоджене та зруйноване майно.

Телефони хабів:

Нагадаємо, матеріальну допомогу на загальну суму 173 тисяч гривень виплатили мешканцям Сєвєродонецької громади.