У кремлі відповіли Залужному на слова про "глухий кут війни"

У кремлі відповіли Залужному на слова про "глухий кут війни"

У кремлі не погодилися зі словами головкому Збройних сил України Валерія Залужного про те, що війна рф в Україні зайшла у глухий кут.

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков в коментарі росЗМІ сказав, що це так продовжується "СВО", - таким терміном в рф називають напад на Україну

"Ні, він не зайшов у глухий кут. росія послідовно продовжує проведення спеціальної військової операції. Всі цілі, які ставилися, повинні бути виконані", - заявив Пєсков.

"Україна давно має зрозуміти, що абсурдно навіть говорити про можливість її перемоги на полі бою, зазначив Пєсков. Київському режиму вже давно потрібно було зрозуміти, що навіть говорити про якісь перспективи перемоги київського режиму на полі бою – це абсурдно. І чим раніше київський режим для себе це усвідомить, тим скоріше відкриються якісь перспективи", - додав він.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний крім інтерв'ю в The Economist написав колонку, у якій назвав п'ять пріоритетів України, які потрібні, щоб вирватися з позиційної війни з рф.

Він написав, що позиційна війна – це тривала війна, яка несе величезні ризики для Збройних Сил України та для її держави. "Якщо Україна хоче вирватися з цієї пастки, нам знадобляться всі ці речі: перевага в повітрі, значно вдосконалені засоби електронної боротьби та контрбатарейної боротьби, нова мінна технологія та здатність мобілізувати та тренувати більше резервів", - підсумував він.