У держдумі пропонують роздавати росіянам землі на окупованих територіях

У держдумі пропонують роздавати росіянам землі на окупованих територіях

Депутат держдуми рф олексій журавльов пропонує видавати російським військовим землі на окупованих українських територіях.

Про це пишуть окупаційні змі.

“Депутат держдуми, лідер партії "родина" олексій журавльов готує законопроєкт, що передбачає можливість отримання росіянами "східноукраїнського гектара" в нових регіонах росії. За його словами, претендувати на отримання земельних ділянок у днр, лнр, Херсонській і Запорізькій областях у пріоритетному порядку могли б учасники військової операції рф в Україні”, - повідомляють вони.

Як розповів сам журавльов, запустити нову програму він пропонує за аналогією з видачею росіянам "далекосхідного" й "арктичного" гектарів.

"Між іншим, уже зараз росія збільшилася більш ніж на 100 млн га, й цю землю після нашої перемоги доведеться комусь обробляти. На Далекому Сході й в Арктиці на гектар може претендувати кожен житель країни, а ось у днр, лнр, Запорізькій і Херсонській областях пропоную розподіляти території між тими, хто безпосередньо брав участь у їхньому визволенні", - сказав російський депутат.

Нагадаємо, росіяни хочуть позбавляти громадянства рф мешканців окупованої Луганщини за відмову у бойових діях.