Зеленський визнав, що на адресу України лунають пропозиції про поступки росії

Зеленський визнав, що на адресу України лунають пропозиції про поступки росії

На адресу України лунають пропозиції щодо поступок росії, щодо поступок у територіях.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у промові до мексиканських студентів.

"На нас напав ворог. Чим ми повинні поступитися? Або життям, або нашою землею. Є такі голоси, є такі пропозиції. Але цей звір на цьому не зупиниться. Тому що його політика нічим не відрізняється від політики ненажерливого нацизму. Тому ми повинні боротися. Тому люди у світі мають усвідомлювати: якщо ми будемо жертвами, то ми будемо не останніми. І тому ми боремося й хочемо, щоб нас підтримували", - сказав він.

Зеленський не назвав, з якого боку лунають пропозиції про поступки. Він зазначив, що майбутні відносини з рф зараз неможливо передбачити, це, на його думку залежатиме від того, як закінчиться війна.

"Це залежатиме від того, як росія закінчить цю війну. Чи вона вийде з нашої території самостійно, чи будуть готові їхні покоління просити вибачення, чи буде відновлено справедливість через вироки суду", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Держдеп США заперечив, що є будь-які розмови з Україною про перемовини з рф. Держдепу США невідомо про будь-які розмови з Україною щодо переговорів з рф поза "формули миру" Володимира Зеленського.

Глава литовської дипломатії Габріелюс Ландсбергіс називає небезпечними роздуми західних посадових осіб щодо мирних переговорів між Україною та росією. Він припустив, що якщо Україна і піде на переговори з рф, то це може статися через нестачу зброї.