Луганські гумхаби отримали генератори від Червоного Хреста

Луганські гумхаби отримали генератори від Червоного Хреста

Для можливості автономної роботи взимку Червоний Хрест передав 23 генератори та мастила гуманітарним хабам для Луганських ВПО.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«Модернізація наших хабів триває. Із пунктів видачі гуманітарної допомоги вони перетворююся у багатофункціональну структуру. Зокрема, у холодну пору року працюватимуть у форматі Пунктів Незламності, куди може звернутися кожен. Ворог здатен вдарити по інфраструктурі будь-якого міста, тому луганські хаби мають бути автономними. У цьому нам також допомагають партнери. Обласною організацією Товариства Червоного Хреста України вже передано 23 генератори. Це значна підтримка у переддень зими. Ці пристрої знадобляться й під час деокупації регіону», – зазначив керівник ЛОВА Артем Лисогор.

Генератори від Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України отримали на баланс Сватівська міська, Станично-Луганська селищна, Коломийчиська сільська, Щастинська районна військові адміністрації та КНП «Красноріченська амбулаторія загальної практики сімейної медицини».

Також Червоний Хрест передав моторні та машинні мастила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківському хабі для ВПО з Луганщини розпочалась видача продуктових наборів.