Поліцейські Луганщини отримали броньовану автівку від США

Поліцейські Луганщини отримали броньовану автівку від США

У Києві відбулась передача від уряду США восьми броньованих повнорозмірних пікапів класу захисту BR6 TOYOTA HILUX слідчим Луганської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Херсонської, Сумської, Чернігівської та Харківської областей.

Про це повідомляє Нацполіція України.

“Працівники слідчих підрозділів цих регіонів фіксують воєнні злочини росії та збирають доказову базу під постійними обстрілами країни-агресора. Тож передані автомобілі суттєво посилять безпеку поліцейських під час проведення слідчих дій”, – йдеться у повідомленні.

Старший радник з правоохоронних питань відділу правоохоронних питань Посольства США Оді Холловей запевнив у подальшій підтримці українських поліцейських: “Ми надаємо допомогу, але вона не зрівняється з тим, що робите ви. Ми дуже вдячні за ваш внесок в перемогу над ворогом. І ми раді стояти пліч-о-пліч з вами”.

Передача техніки відбулася в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги "Посилення спроможності Національної поліції України у боротьбі зі вторгненням російської федерації та захисті цивільного населення".

Нагадаємо, раніше поліцейські Луганщини ознайомились з основами детективної діяльності копів у США.