Як поліція доставляє гумдопомогу на Луганщину в непогоду (ВІДЕО)

Поліцейські показали, з якими складнощами стикаються під час доставки гумдопомоги у прифронтові села Луганщини (ВІДЕО)

Через погіршення погодних умов автомобілі поліцейських, які доставляють гуманітарну допомогу деокупованим селам Луганської області, застрягають у багнюці.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

“Щотижня поліцейські Луганщини, які несуть службу вздовж лінії розмежування, доставляють місцевим гуманітарну допомогу та за потреби здійснюють евакуацію цивільних. Проте з погодними умовами та ґрунтовою дорогою не дають ради навіть позашляховики”, – йдеться у повідомленні.

Цього разу дорогою автівка поліцейських застрягла у багнюці. Проте правоохоронцям все ж таки вдалося вибратися та доставити місцевим мешканцям хліб від Красноріченської територіальної громади та розгорнути супутниковий зв’язок Starlink.

Повертаючись, машина поліцейських знову ув’язла в багнюці на одній з найнебезпечніших ділянок шляху, тим самим стала мішенню для росіян. Однак поліцейські змогли вибратися та дістатися бази живими й неушкодженими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліцейські Луганщини здійснили черговий рейд у деокуповані села – мешканцям доставили гуманітарний вантаж та забезпечили звʼязок з рідними.