Росіяни активізувалися на Лимано-Куп’янському напрямку

Росіяни активізувалися на Лимано-Куп’янському напрямку

За добу на Лимано-Куп’янському напрямку російські окупанти здійснили 758 обстрілів із різних видів озброєння.

Про це в ефірі “1+1” повідомив начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

За його словами, росіяни застосували 26 дронів-камікадзе. А також завдали вісім авіаційних ударів. На цій ділянці фронту окупанти спробували чотири рази штурмувати українські позиції.

“Тобто ми бачимо, що активізовується ворог, не зважаючи на втрати, які несе в живій силі та техніці. Від планів своїх не відмовляється і намагається знайти якусь слабку частинку в обороні. Використовує штурмові загони… Атаки різноманітні: десь йде піхота, десь в супроводі техніки. Але якихось стратегічних успіхів на цьому напрямку в російських окупантів немає”, – розповів він.

Фітьо також зазначив, що українські військові ліквідували 158 загарбників. Знищили або пошкодили 39 одиниць техніки ворога. Зокрема, два танки, дві броньованих бойових машини та вісім артилерійських систем.

Нагадаємо, на Сватівському напрямку прикордонники мобільного підрозділу "Дозор” ударними дронами знищили 5 одиниць ворожої техніки.