Лисогор пояснив, чим важлива атака на нафтобазу у Луганську

Лисогор пояснив, чим важлива атака на нафтобазу у Луганську

Ураження будь-якого логістичного хабу ворога - це, в першу чергу, велика допомога для українських військових.

Про це, коментуючи в ефірі “Еспресо.TV” наслідки атаки безпілотників на нафтобазу в Луганську, сказав начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

“Ми з вами маємо розуміти, що будь-який уражений логістичний хаб ворога - це дуже велика допомога, у першу чергу, для наших військових... Такі запаси, які зберігав ворог на подібній НПЗ, це, дійсно, важке ураження, і тепер логістичний рукав буде довшим. Будемо сподіватися, це принесло якнайбільше проблем для ворога”,  - сказав Лисогор.

Також днями Збройні сили на Сватівщині знищили ворожий склад БК. За словами Лисогора, подібне ураження засобів противника відбувається постійно. 

“Щоб ворог не думав, що йому буде легко. І ми знаємо, і Збройні сили знають (де окупанти накопичуються - ред.). І звісно ураження таких засобів постійно відбувається. Тому що, якщо воно не буде відбуватися, то буде прилітати на голову нам та нашим захисникам”, - пояснив Лисогор.

Нагадаємо, Луганськ атакували безпілотниками. Пізніше у страткомі ЗСУ підтвердили, що 3 грудня Сили оборони нанесли успішний вогневий удар по паливно-мастильним складам.