“Дуже велика проблема є на війні – це відносини хлопця та дівчини", - "Хук" про новий кліп, у якому знявся

“Дуже велика проблема є на війні – це відносини хлопця та дівчини", - "Хук" про новий кліп, у якому знявся

Заступник командира 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар”, сєвєродончанин Олександр “Хук” Коваленко знявся у кліпі української співачки NAVKA на пісню “Дівча зі сталі”. Військовий вважає, що цей кліп більше для дівчат, але також стосується хлопців.

Про це він розповів "Сєвєродонецьк онлайн".

“Дуже велика проблема є на війні – це відносини хлопця та дівчини. Дівчина залишається вдома, а хлопець йде на війну захищати свою неньку й людей, які в ній проживають. І дуже багато відбувається непорозумінь, дуже болісно - як їй, так і йому”, – поділився “Хук”.

За його словами, будь-який хлопець знає, що на війні кожна сварка болючіша за уламок чи кулю.

“І всі ці переживання та сварки не призводять до чогось гарного. І боротися з цим дуже важко. Особливо з боку, коли ти бачиш, що військовослужбовець дуже страждає від того, що там коїться з ним та дівчиною”, – каже Олександр.

Військовий вважає, що цей кліп більше для дівчат, але також стосується хлопців, які знаходять час, щоб підтримати своїх других половинок, все пояснити та розповісти.

Коли військовий знаходить час і виділяє його саме на дівчину, певен “Хук”, між ними продовжується їхнє кохання: “Тоді вона турбується про нього й дає йому зрозуміти, що вона з ним, що все буде добре. Це дуже важливо”.

“Для кожного військовослужбовця, який тут знаходиться, дуже важливо, щоб його хтось чекав і кохав. Якщо брати стовідсотковою ставкою, то я думаю, що 95-98% – це хлопці, які мають другу половинку, і сподіваються, що коли повернуться додому, то вона його буде чекати”, – зауважив Олександр.

Він також підкреслив важливість українського контенту: “Українська пісня – це те, що потрібно розповсюджувати та популяризувати в нашій неньці”.

Підсумовуючи, Хук зізнався, що ця робота “зачепила його за живе”.

“Приємно було взяти участь у кліпі з дуже гарними людьми. Слава Україні! Слава ЗСУ! Нехай кожна дівчина дочекається свого хлопця, нехай кожен хлопець розуміє свою дівчину. Navka, кліп та пісня – супер. Режисер, оператор і вся команда неймовірні”, – також написав Олександр у Facebook.

У дописі під відео зазначено, що кліп покликаний підтримати жінок, яких війна розлучила з їхніми коханими: “Такі жінки часто зовні виглядають сильними, але вони все одно потребують захисту і моральної підтримки”.

NAVKA відзняла це відео під час однієї з поїздок на Одещину, де зараз проходять зйомки авторського козацького мюзиклу.

“Щоб підтримати моральний стан таких жінок, я хочу показати їм, що вони такі не одні – де б вони не перебували зараз. І що їхні кохані обов‘язково виживуть і повернуться додому”, – розповіла співачка.

Зазначимо, Олександр Коваленко (позивний “Хук”) на війні з 2014-го року. За цей час він отримав шість контузій і кульове поранення. Його нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеню, медалями “За військову службу Україні” та “Захисник Вітчизни”, а також численними відомчими відзнаками. У червні 2023 року Президент України Президент присвоїв Олександру Коваленку звання Героя України.

Рідне місто “Хука” зараз в окупації, а дружина з донькою перебувають за кордоном, поки Олександр бере участь у відсічі ворога.

Нагадаємо, раніше Олександр “Хук” Коваленко знявся у кліпі української співачки BATURA (Тетяна Подопригора).