Відсутність роботи та заборона знімати. Розповідь сєвєродончанина, який побував у місті

 Відсутність роботи та заборона знімати. Розповідь сєвєродончанина, який побував у місті

Сєвєродончанин з’їздив у рідне місто й повідомив, як воно зараз живе. Він розповідає про роботу, комунікації, пересування між містами, заборону знімати у магазині.

За його словами, ситуація по місту, різна. Наприклад, вул. Первомайська без опалення. На Курчатова, де він живе, й досі немає нічого з комунікацій.

«Асфальт латочний. У деяких місцях здертий», - каже чоловік.

Комунікації розриті. Зв'язку немає. За 3-4 кілометри від міста тільки він з'являється. Через це швидку не викликати.

«Викликає обурення у людей», - каже він.

Людей у місті мало, з роботою складно. Комендантська година починається з 19-00. Сам він поки живе у росії, повертатися зараз не збирається, а у майбутньому – можливо.

«Людей мало по місту…З роботою складно. Здебільшого це сфера торгівлі. Продавцем чи охоронцем. Подейкують про «Азот». Якихось заяв не було поки», - зазначив він.

У супермаркеті забороняють знімати. Це сталося у «Матрьошці».

«Нас охорона оточила, почала розповідати, що фоткати не можна. Ми спочатку хотіли з ними із цього приводу щільно поспілкуватися, але потім не стали гаяти часу….», - зазначив чоловік.

У Лисичанськ та Кремінну не проїдеш без прописки. У Рубіжному відновлення немає.

Наприкінці хлопця запитали, скільки, на його думку, треба часу на відновлення Сєвєродонецька.

«З такими темпами, я думаю, що ще роки 2 точно. Питання не лише у відновленні, питання у тих будинках, які повністю зруйновані», - вважає він.

До речі, алкоголь на ТОТ провозити не можна. Але у коментарях зазначили, що нібито можна провезти 1 літр спиртного на людину.

 Нагадаємо, містянин показав, як гучно у Сєвєродонецьку.