Окупанти на Луганщині вимагають від людей без громадянства рф оформити карту мігранта

Окупанти на Луганщині вимагають від людей без громадянства рф оформити карту мігранта

Громадян України, які постійно перебувають на території самопроголошеної “лнр”, окупанти повідомили про необхідність у найкоротші терміни отримати зелену карту мігранта.

Відповідне оголошення розмістили окупаційні ресурси.

Зокрема, з метою дотримання міграційного законодавства російської федерації всім іноземним громадянам (включаючи громадян України), які постійно проживають і перебувають на території самопроголошеної  "лнр", необхідно в найкоротші терміни звернутися за місцем свого фактичного перебування до "підрозділів з питань міграції" територіальних органів мвс росії на районному рівні.

Звернутися необхідно для оформлення документа, що підтверджує проходження іноземним громадянином або особою без громадянства обов'язкової державної дактилоскопічної реєстрації та фотографування (зелена карта).

Зазначимо, що згідно з законодавством країни-агресорки, зелену карту мігранта мають отримати всі іноземці, які перебувають в росії понад 90 діб.  Якщо іноземець вчасно не пройде дактилоскопічну реєстрацію та не отримає зелену картку мігранта, йому загрожує штраф з можливим випровадженням з росії, яке тягне за собою заборону на в'їзд.

Нагадаємо, окупанти на Сватівщині обіцяють із січня почати депортацію людей без російського паспорта.