Понад півсотні сєвєродончан подали заяви про зняття з квартирного обліку

Понад півсотні сєвєродончан подали заяви про зняття з квартирного обліку

Комісія з житлових питань Сєвєродонецької міської військової адміністрації 21 грудня розглянула 53 заяви громадян про зняття з квартирного обліку за власним бажанням.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Також розглянули заяви після одноразового отримання від органів місцевого самоврядування грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення згідно з постановою КМУ №280.

У МВА нагадали, що фахівець з житлових питань щопонеділка на базі гуманітарного хабу у Дніпрі за адресою: пр. Петра Калнишевського, 27К, з 10.00 до 15.00:

  • надає консультації та роз’яснення мешканцям громади щодо квартирного обліку, щодо відновлення втрачених правовстановлюючих документів на житло, щодо отримання інформації стосовно приватизації житла;
  • надає роз’яснення з актуальних питань розрахунків за житлово-комунальні послуги та наявної державної допомоги в умовах воєнного стану з цього питання;
  • здійснює прийом звернень, їх опрацювання та інформування заявників щодо вирішення питань розрахунків за житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що луганські ВПО можуть придбати житло за програмою пільгового іпотечного кредитування єОселя.