Від Луганщини на фронт відправили техніку та медичний позашляховик (ФОТО)

Від Луганщини на фронт відправили техніку та медичний позашляховик (ФОТО)

Оптичні пристрої, прилади нічного бачення, теплі речі та спецавтомобіль передали підрозділам ЗСУ від Луганщини.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Так, сучасні оптичні пристрої американсько-японського виробництва та монокуляри нічного бачення передали військовим 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Десантникам  25-ї бригади - партію оптичних пристроїв.

“Також привезли на передову теплі речі, медичні засоби та окопні свічки. Дякую Сєвєродонецькій громаді та "Укрпошті" за співробітництво", - наголосив очільник Луганщини Артем Лисогор.

  

Крім того, військовій частині ЗСУ, бійці якої боронять Україні на Луганському та Донецькому напрямках, від КНП «Луганський регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передали автомобіль підвищеної прохідності Toyota Land Cruiser J78.

  

«Новий автомобіль повністю укомплектований та підготовлений до надання медичної допомоги під час транспортування постраждалих та поранених», - зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Зазначається, що від початку повномасштабного вторгнення ворога КНП «Луганський регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» передав 20 автомобілів «швидкої» різним підрозділам ЗСУ.

Нагадаємо, луганським рятувальникам передали спецавто.