ФСБ затримала двох мешканців окупованої Луганщини за підозрою у шпигунстві (ВІДЕО)

 ФСБ затримала двох мешканців окупованої Луганщини за підозрою у шпигунстві

Співробітники Управління Федеральної служби безпеки (УФСБ) по самопроголошеній «лнр» затримали двох мешканців окупованої Луганщини за підозрою у шпигунстві на користь Києва.

Про це пишуть ресурси окупантів.

Зокрема, повідомляється, що окупанти "припинили протиправну діяльність двох громадян України, які діяли на користь іноземної держави". Щодо них порушено кримінальні справи за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 276 Кримінального кодексу росії «Шпигунство».

Встановлено, що місцевий мешканець нібито збирав відомості про місця дислокації особового складу та військової техніки силових структур самопроголошеної «лнр», які передавав співробітникам служби безпеки України під час особистих зустрічей.

Другий фігурант, який також є жителем окупованої Луганщини, нібито збирав інформацію про правоохоронців псевдореспубліки. Отримані дані передавав представнику СБУ через месенджер Telegram.

Фігурантів окупанти затримали. Ведеться слідство.

Зазначимо, що на відео видно доволі грубе затримання. Проте псевдоправоохоронці окупантів закривають спинами момент, коли б'ють лежачого. 

Нагадаємо, окупанти створили базу “нелояльних мешканців” на ТОТ.