На базі луганського хабу у Києві планують надавати безкоштовні освітні послуги дітям та дорослим

На базі луганського хабу у Києві планують надавати безкоштовні освітні послуги дітям та дорослим

Старобільський гуманітарний хаб у Києві організовує на своїй території дитячий та освітній простори.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

За інформацією ЛОВА, у хабі налагоджують роботу щодо підтримки родин з дітьми. Зокрема, за підтримки БФ СОС «Дитячі містечка» - планують організувати дитячий простір із можливістю залишати дітей під наглядом на час отримання батьками консультацій чи допомоги, також працюватиме дитячий психолог.

Крім цього, у хабі функціонує освітній простір для підлітків.

“На сьогодні у пріоритеті STEM-освіта. Київський Національний університет імені Вадима Гетьмана готовий надавати безоплатні освітні послуги у сфері основ бізнесу для молоді та учасникам бойових дій. Будуть викладатися курси з української мови для дорослих та дітей. Працюватиме Молодіжна рада Луганської області, - про що також є попередні домовленості”, - розповіли в обласній адміністрації. 

Крім того, у хабі планується надання культурних послуг для ВПО з Луганської області. Меморандум про співпрацю підписали із Луганською державною академією культури й мистецтв та фаховим мистецьким коледжем ЛДАКМ.

Нагадаємо, у львівському хабі, крім гуманітарної допомоги, ВПО з Луганщини щотижня можуть отримати ряд інших послуг та сервісів.