Не тільки “гуманітарка”. Які послуги надають луганським ВПО у Львові

Не тільки “гуманітарка”. Які послуги надають луганським ВПО у Львові

У львівському хабі, крім гуманітарної допомоги, ВПО з Луганщини щотижня можуть отримати ряд інших послуг та сервісів.

Про це повідомляє Старобільська міська військова адміністрація.

Так, у понеділок з 10.00 до 12.00 в хабі приймає терапевт, який видає наявні ліки, консультує та надає відповідні рекомендації.

Щовівторка з 10.00 до 14.00 відвідувачі можуть отримати консультації адміністратора відділу ЦНАПу Троїцької громади та правову допомогу представника Норвезької ради у справах біженців.

У середу з 10.00 до 14.00 у хабі працюють психолог та кардіолог.

“Охочі можуть звернутися за психологічною консультацією. Виміряти тиск, сатурацію та отримати рекомендації з лікування серцево-судинних захворювань. Визначити вміст глюкози у крові, зробити швидкі тести. За потреби лікар надає за показанням при наявності ліки”, - йдеться у повідомленні.

Спеціалісти служби зайнятості у четвер та п’ятницю з 10.00 до 12.00 консультують з питань працевлаштування.

Також двічі на тиждень, у вівторок та четвер, у рамках роботи за напрямком «Бібліотечний простір» ВПО пропонують бібліотечні послуги та заняття з дітлахами, які разом з батьками приходять до хабу.

Також у гуманітарному хабі під час видачі продуктових наборів за потреби консультації надає спеціаліст відділу соціального захисту Старобільської міської ради.

Крім того, впродовж тижня відвідувачі хабу можуть скористатися банком одягу.

Адреса: Львів, вул. Рудненська, 10. Часи роботи: з 10.00 до 14.00 (крім вихідних та годин повітряної тривоги). Довідки за телефоном: 099-009-21-49.

Нагадаємо, у Вінниці переселенцям з Луганщини видають непродовольчі набори.