У Броварах луганським ВПО видали продуктові та непродовольчі набори

У Броварах луганським ВПО видали продуктові та непродовольчі набори

Протягом тижня в Координаційному центрі при Сватівській МВА у Броварах видавали гуманітарну допомогу луганським ВПО.

Про це повідомляє Сватівська МВА.

Так, 23 родини отримали продуктові набори, 63 родини – допомогу від БФ «Карітас-Київ» та ТОВ «Кока Кола», 4 родини з дітьми отримали набори дитячого одягу від БФ «Карітас Київ» та 9 родин – непродовольчі набори.

Працівники Координаційного центру за тиждень надали понад 40 консультацій, у тому числі на телефон «гарячої лінії». Також цього тижня в хабі вела прийом юристка БФ «Рокада», яка консультувала громадян з питань трудового законодавства, майнових спорів та інших юридичних питань.

Для дітей провели майстер-клас малювання ватними паличками та відбувся суботній кінопоказ – дивилися мультиплікаційний фільм «Кіт в чоботях».

За медичною послугою на цьому тижні до медичного працівника КНП «Сватівська БПЛ», яка веде прийом в Координаційному центрі, звернулися 10 ВПО Луганщини.

У хабі консультували психологи від міжнародної організації Міжнародний Медичний Корпус – були як індивідуальні прийоми, так і групове заняття.

Започатковано нову послугу – це послуги перукаря. Вона є безкоштовною, але для її отримання необхідно попередньо записатися за телефоном. Графік роботи перукаря – плаваючий.

Адреса Координаційного центру: Київська область, Бровари, вул. Героїв України, 30.

Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ужгороді луганські переселенці можуть отримати консультації з пенсійних питань, у Дніпрі - звернутися до гінеколога, у Броварах - отримати послуги перукаря.