Трамп заявив, що дуже ладнає з путіним: "росія ніколи б не напала на Україну"

Трамп заявив, що дуже ладнає з путіним: "росія ніколи б не напала на Україну"

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що він дуже добре ладнає з російським диктатором володимиром путіним і вкотре пообіцяв завершити війну в Україні "дуже швидко".

Про це він сказав своїм виборцям в Айові, повідомляє Fox News.

"Ми хочемо миру через силу. росія ніколи  не напала на Україну, ніколи б цього не зробила. Ми з путіним прекрасно ладнаємо, ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано. Якби фальшиві новини стали справжніми і чесними новинами, 90% наших проблем в цій країні були б вирішені. Ситуація з Україною дуже жахлива, ми збираємося вирішити це дуже швидко. Я дуже добре знаю президента путіна, дуже добре знаю Зеленського, я можу дістати їх і ми вирішимо це дуже швидко. Цього ніколи не повинно було статися. І тепер у нас є усі ці смерті, набагато більші, ніж можна уявити", - сказав Трамп.

Зазначимо, 16 січня стало відомо, що Трамп переміг на кокусах в Айові з найбільшою перевагою в історії висунення кандидатів у президенти від Республіканської партії. Кокус це — збори прихильників чи членів політичної партії чи політичного руху. Президентські вибори у США відбудуться у листопаді цього року.

Раніше Трамп заявляв, що "ще до інавгурації врегулює війну між росією та Україною".