Маткапітал окупанти видають за наявності паспорта рф. Спостерігачами на «виборах» покликали довірених осіб путіна

 Материнський капітал окупанти видають тільки за наявності паспорта рф. Спостерігачами на «виборах» покликали довірених осіб путіна

Виплати на дітей у самопроголошеній «лнр» надаватимуть тільки при наявності паспорта рф. Спостерігачами на виборах там будуть довірені особи російського диктатора володимира путіна.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Уведено в дію закон, згідно з яким на території самопроголошеної «лнр» виплати материнського капіталу надаватимуть лише громадянам рф.

«Тобто майбутнє цієї країни на березневих виборах можна обрати без документів російського зразка, а одержати виплати на майбутнє покоління тільки з ними.
Починаючи із 2022 року окупанти роздали понад 23 тисячі відповідних сертифікатів. Водночас обміняти їх на гроші доволі непросто», - повідомили у ЛОВА.

За ці роки, за інформацією відомства, лише одна родина з «лнр» змогла спрямувати ці кошти на поліпшення житлових умов.

Також повідомляється, що в якості громадських спостерігачів під час «виборів» президента рф, що відбудеться вже за два місяці, у самопроголошеній «лнр» візьмуть участь довірені особи путіна.

«Вони ж проводитимуть і передвиборчу агітацію по всій окупованій Луганщині, застосовуючи напрацьовану схему під час збору підписів за свого кандидата», - повідомили у ЛОВА.

Нагадаємо, на окупованій Луганщині спеціальні люди відповідатимуть за “виховання патріотизму” у школярів.