Сєвєродонецький ЦНАП планує збільшити кількість послуг

Сєвєродонецький ЦНАП планує збільшити кількість послуг

Центр надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської військової адміністрації надає 26 послуг та планує цього року збільшення їхньої кількості.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

ЦНАП наразі тимчасово розміщений у Гуманітарному хабі Дніпра (просп. Калнишевського, 27-К). Також адміністратори ЦНАПу здійснюють прийом заявників на віддалених робочих місцях у Тернополі, Рівному, Харкові, Києві та Кропивницькому.

Наразі в Сєвєродонецькому ЦНАПі:

  • оброблюють заяви з внесення інформації до реєстру пошкодженого та знищеного майна,
  • надають витяги про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб,
  • знімають з реєстрації місця проживання осіб у зв’язку зі смертю на підставі повідомлення ДМС,
  • формують за особистими зверненнями громадян повідомлення для внесення пошкодженого/зруйнованого майна до Єдиного порталу державних послуг ДІЯ (від формування КЕП, електронної пошти й до подачі заяви в Дії) та до РПЗМ,
  • приймають заяви про надання грошової допомоги мешканцям Сєвєродонецької територіальної громади в межах Комплексної цільової програми «Турбота».

Також щотижня з середи по п’ятницю у ЦНАП мешканці можуть отримати консультацію фахівця Сєвєродонецького відділу ГУ ПФУ в Луганській області з питань пенсійного забезпечення.

Крім того, у ЦНАПі мешканцям Сєвєродонецької територіальної громади надають консультації представники Управління соціального захисту населення та Управління житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, Кремінський ЦНАП запровадив ще 9 нових послуг.