Надсучасний смартфон-«жабка» від Самсунг

Більшість людей звикла до того, що сучасні мобільні пристрої – моноблоки. Проте компанія Самсунг вирішила випустити розкладний телефон лінійки Flip, серед яких останньою моделлю є Samsung Flip 5. Такі моделі були дуже популярними близько 20 років тому і зараз отримують другу молодість завдяки південнокорейському виробнику.

samsung flip

Особливості сучасного пристрою Samsung Flip

Реалізувати справді зручну та технологічну модель-жабку смартфона було доволі складно. Адже моделі минулого мали у верхній половині екран, а в нижній – кнопки з цифрами. Сучасний розкладний смартфон Samsung Flip трансформується у один великий екран. До того ж його використання можливе і в складеному стані. Наприклад, так дуже зручно знімати на основну камеру селфі чи виходити в робочий зум на онлайн-зустріч.

Смартфон особливо сподобався молоді: складений гаджет утворює невеликий квадрат зі стороною близько 10 см, тому його зручно носити навіть у кишені джинсів.

Багатьох також цікавить, наскільки витривала конструкція гнучкого екрану. За це не варто хвилюватися: вона витримує не менше 200 тисяч циклів. Навіть пристрої найперших поколінь сучасної «розкладушки» цілі й добре функціонують: ними досі користуються власники щодня. Компанія Самсунг стверджує, що розкладна конструкція прослужить не менше 5 років, навіть якщо розкладати пристрій кожен день по 100 разів.

Технічні можливості Samsung Flip 5

Звісно, покупців цікавить не тільки конструкція смартфона, але й параметри. Серед основних показників останньої моделі Samsung Flip 5 відзначають:

  • процесор Snapdragon 8 Gen (4 нм);
  • оперативна пам’ять 8 ГБ;
  • накопичувач 256-512 ГБ;
  • зовнішній екран 3,4 дюйми;
  • внутрішній екран 6,7 дюймів.

Виробник забезпечив смартфон надійним захистом. Це перша в світі розкладна модель, яка виготовлена за стандартами ІР68: їй не страшне занурення у воду на півгодини.

Порадує власника і камера. Селфі-камера має роздільну здатність 10 МП, а основна 12 МП. Оптична система стабілізації та ширококутна оптика забезпечує можливість зйомки відео в 4К якості та 60 fps.

Замовити смартфон Samsung Flip можна у фірмовому інтернет-магазині samsungshop.com.ua.