На Луганщині окупанти почали використовувати новітню техніку, – Гайдай

Т-90AM ("Прорив")

У Луганській області російські війська почали застосовувати новітню техніку. Це може говорити про зниження у рф запасів старих зразків техніки.

Про це в ефірі “24 каналу” повідомив колишній очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“І артилерія працює потужно, і авіація, і техніки достатньо кидають в наступ. Можу також сказати, що зараз на полі бою з’являється все більше і більше новітньої техніки російської. Це і Т-90AM ("Прорив"). І це, в принципі, непогано”, – сказав він.

Гайдай вважає, що це може свідчити про стрімке зниження запасів старих зразків техніки. Ще одна версія – ворог не встигає відновлювати втрати, тому доводиться наступати на сучасній техніці

“Це говорить про те, що певні якісь запаси, що були, що вони завалювали 64-ми, 55-ми, 72-ми танками, напевно мають якусь межу. Або не встигають вони відновлювати зі своїх складів і тому доводиться кидати у наступ і сучасну техніку”, – зазначив екскерівник Луганської ОВА.

Нагадаємо, раніше начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ Володимир Фітьо повідомляв, що на Лимано-Куп’янському напрямку зросла кількість артилерійських та мінометних обстрілів з боку противника.